Archives
Categories

Loading

Trinaesta Redovna sjednica Upravnog odbora Sindikata u novom sazivu je održana 21.02.2018. godine na kojoj su razmatrane sljedeće tačke dnevnog reda i doneseni sljedeći zaključci:

  1. Održavanje ROSUP sastanka
    Jedina tačka dnevnog reda ove sjednice UO se odnosila na aktivnosti oko održavanje radnog sastanka sa Sindikatima uprave, pravosuđa, državnih službenika i namještenika sa područja jugoistočne evrope, koji će se održati dana 02.03.2018 godine u Sarajevu. Obzirom da  je naš Sindikat domaćin ove manifestacije,  predsjednica je upoznala prisutne članove UO  sa organizacijom ROSUP-a , dočekom i smještajem najavljenih  gostiju. U organizacioni odborsu predloženi i izabrani Lejla Čopelj, Denis Ferović, Luca Zećirović, Saša Šešlija i Munevera Radović. Gore predloženi su svi iz svog domena zaduženi za organizaciju sastanka. Za organizaciju službene večere prikupljene su ponude  od ugostiteljskih objekata; Pivnica Sarajevo,Restoran Lovac, Una Sarajevo i Svrati bunker Ilidža. Predsjednica je obavjestila prisutne da je Federalni sindikat BiH izašao u susret našem sindikatu tako što je organizovao smještaj učesnika ROSUP-a u hotelu  SARAJ i sve troškove oko organizacije dočeka preuzeo na sebe. Utvrđen je raspored dešavanja oko navedene organizacije:
  • Radni sastanak će se održati 02.03.2018. godine u zgradi ( neboder) na 19 spratu i trajat će do 14,00 sati,
  • U zgradi Parlamentarne skupštine BiH u Sali 3/2 održaće se  Pres Konferencija koja je zakazana u 14,00 sati,
  • Organizovan je ručak u Restoranu Parlamentarne skupštine BiH u prizemlju u 14,30 sati .

Prisutni članovi UO su donijeli Odluku da se za ovu namjenu izdvoje sredstva u iznosu cca KM=1.500,00. Svi prijedlozi su jednoglasno podržani.

Napomena: navedeni su izvodi tački dnevnog reda sa zaključcima. Kompletan zapisnik možete preuzeti na upit putem emaila: r.sindikat@bih.net.ba.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Prijavi se na newsletter
Loading